وقتی که شما دستگاه اندروید یا آیفون خود را عوض می کنید و می خواهید سیم کارت را در دستگاه جدید خود قرار دهید متوجه می شوید که سیم کارت شما برای دستگاه جدید بزرگ یا کوچک است و شما می خواهید از همین شماره همراهی که دارید استفاده کنید پس دوست ندارید یک سیم کارت جدید خریداری کنید. در آموزش امروز قصد داریم در مورد پانچ سیم کارت و تبدیل سیمکارت ایرانسل ، همراه اول ، رایتل و.. به نانو، میکرو و معمولی صحبت کنیم.
نحوه تبدیل سیمکارت ایرانسل ، همراه اول ، رایتل و.. پانج شده به معمولی، نانو یا میکرو در گوشی
Video Tutorial For Converting SIM Card Paired To Ordinary, Nano, Micro On Smartphone
سیم کارت های معمولی و میکرو برای دستگاه های آی پد یا آیفون بسیار بزرگ هستند. تمام دستگاه های آیفون پیشرفته و آی پدها از سیم کارت های نانو استفاده می کنند. اما این اندازه از سیم کارت ها می تواند برای کسانی که از دستگاه های قدیمی استفاده می کنند مشکل ساز باشد چون سیم کارت های نانو از سیم کارت های معمولی بسیار کوچکتر هستند. تفاوت سیم کارت نانو با سیم کارت های دیگر این است که در سیم کارت های نانو از مقدار پلاستیکی که دور تراشته احاطه شده است کمتر استفاده می شود. به طور کلی شما می توانید ابعاد ۳ نوع سیم کارتی که وجود دارد را در ادامه مطالعه کنید:
- سیم کارت مینی (۲FF) با طول ۲۵ میلیمتر عرض ۱۵ میلیمتر و ارتفاع ۰٫۷۶ میلی متر
- سیم کارت میکرو (۳FF) با طول ۱۵ میلی متر عرض ۱۲ میلی متر و ارتفاع ۰٫۷۶ میلی متر
- سیم کارت نانو (۴FF) با طول ۱۲٫۳۰ میلی متر عرض ۸٫۸۰ میلی متر و ارتفاع ۰٫۶۷ میلی متر
بر اساس دستگاه جدیدی که خریداری کرده اید سیمکات مناسب خود را انتخاب کنید در زیر می توانید دستگاه و سیمکارت متناسب با آن را مشاهده کنید. اگر قصد دارید بدانید گوشی جدیدتان دست دوم نیست پست روش های فهمیدن دست دوم بودن گوشی ، راهنما و نکات مهم خرید گوشی کارکرده را مطالعه بفرمایید.
- آیفون ۴ و ۴s – سیم کارت میکرو
- آیفون ۵، ۵s و ۶ و ۶S ( همچنین مدل های پلاس) – سیمکارت نانو
- Nexus 4 و ۵ ال جی – سیمکارت میکرو
- جی ایکس ال جی – سیمکارت میکرو
- گالگسی سامسونگ مدل A3, A5 و A7 – سیمکارت نانو
- گالگسی سامسونگ مدل s3, s4 و s5 – سیمکارت میکرو
- گالگسی سامسونگ مدل s6 – سیمکارت نانو
- Xperia E3, E4, M, M2, S, T, Z, Z1, Z2 سونی – سیمکارت میکرو
- Xperia Z3 سونی – سیمکارت نانو
آناتومی سیمکارت
سیم کارت برای شناسایی تلفن شما در شبکه تلفن همراه استفاده می شود. داده های مختلفی در تراشه طلایی سیم کارت وجود دارد مثل کلید تایید هویت و اطلاعات شبکه است و شما از شماره تلفن برای اسال پیام های متنی استفاده می کنید. همانطور که مشاهده می کنید قسمت طلایی سیم کارت حاوی اطلاعات مهمی است. در عین حال بدنه سیم کارت که از پلاستیک ساخته می شود حاوی اطلاعات نمی باشد و تنها برای شکل دهی و جلوگیری از بکارگیری اشتباه استفاده می شود.
برای برداشتن پین کد سیم کارت ایرانسل ، همراه اول پیشنهاد می کنیم پست چگونه پین سیم کارت را برداریم ؟ حذف PIN در آیفون ، اندروید و ویندوز فون را مطالعه بفرمایید.
خرید سیم کارت های از قبل پانچ شده
اگر شماره ای که دارید برای تان مهم نیست می توانید از سیم کارت هایی استفاده کنید که از قبل پانچ شده اند.
شما با کمی فشار می توانید قاب دور تراشه را بردارید.
توصیه می کنیم که قاب را دور نیاندازید چون زمانی که شما به یک سیم کارت معمولی نیاز پیدا خواهید کرد می توانید سیم کارت نانو یا میکرو خود را در قاب قرار دهید و آن را به یک سیم کارت معمولی تبدیل کنید.
نحوه تبدیل سیم کارت معمولی به سیم کارت میکرو یا نانو
برای تبدیل سیم کارت معمولی به سیم کارت میکرو یا نانو اول از این فایل در اندازه ۱۰۰ درصد پرینت بگیرید. در این فایل الگوی تبدیل سیمکارت مینی به میکرو، الگوی تبدیل سیمکارت مینی به نانو و الگوی تبدیل سیمکارت میکرو به نانو رسم شده است.
حالا سیم کارت را روی نمونه بگذارید و با چسب دو طرفه ثابت کنید. سپس با استفاده از مداد خطوط نقطه چینی که در نمونه مشخص شده است را علامت گذاری کنید.
بعد با استفاده از قیچی یا چاقو، اضافه سیم کارت را ببرید.
می توانید اطراف سیم کارت بریده شده را سوهان بکشید تا زبری لبه ها از بین برود.
تبدیل سیم کارت معمولی به میکرو یا نانو با قیچی
اگر میخواهید به کمک قیچی و بدون تجهیزات خاصی سیم کارت معمولی خود را به سیم کارت میکرو یا نانو تبدیل کنید فیلم آموزشی در آخر مطلب را مشاهده کنید. در این فیلم سیمکارت نانو یا میکرو را روی سیم کارت معمولی قرار داده و با استفاده از مداد یا ماژیک دور سیم کارت را علامت گذاری می شود.
بعد با استفاده از کاتر، چاقو یا قیچی پلاستیک اضافی قیچی خواهد شد.
خرید دستگاه پانچ سیم کارت
اگر دوست ندارید از قیچی یا کاتر برای تبدیل سیم کارت معمولی خود به سیم کارت نانو یا میکرو استفاده کنید، پیشنهاد می کنیم دستگاه پانچ سیم کارت را خریداری کنید. قیمت دستگاه های پانچ سیم کارت دو کاره که از استیل ساخته شده اند حدود ۳۰ هزار تومان است. در حین پانچ کردن شما باید مراقب تراشه طلایی سیم کارت خود باشید. چون با آسیب دیدن این قسمت سیم کارت شما از کار خواهد افتاد.
در دستگاه پانچ سیم کارت دوشیار وجود دارد که شما می توانید سیمکارت تان را از طریق این شیار وارد دستگاه پانچ کنید. اگر دقت داشته باشید قسمت پشت سیم کارت درست باید در قسمت پشت دستگاه پانچ قرار بگیرد. وقتی مطمئن شدید که سیم کارت درست در جای خود قرار گرفته است بدون اینکه سیم کارت تکان بخورد با یک حرکت سریع دستگاه پانچ را فشار دهید. فشار دستتان باید به حدی باشد که قسمت پلاستیک سیم کارت راحت جدا شود.
برای اینکه نحوه پانچ کردن سیم کارت را یاد بگیرید پیشنهاد می کنیم فیلم آموزش پانچ سیم کارت را مشاهده بفرمایید: