تکنولوژیک نیوز

معرفی و بررسی گوشی ال‌جی V30 پلاس

تلفن همراه ال‌جی V30 پلاس پس از مدت‌ها انتظار وارد بازار ایران شده است. این دستگاه برای بسیاری از کاربران یک آرزوی دیرین بود که با مشاهده آن در بازار سایر کشورها، از اینکه چرا چنین دستگاهی در اختیار کاربران ایرانی نیست تعجب می‌کردند.

با این وجود سرانجام این دستگاه به دست ما رسید و پس از جعبه گشایی و نگاهی اولیه به ال‌جی V30 پلاس، قصد داریم تا این بار به عمق ماجرا رفته و در آزمایشگاه آی‌تی رسان به سراغ بررسی دقیق این محصول برویم. در ادامه این محصول را از جنبه‌های مختلف مورد بررسی قرار می‌دهیم تا ببینیم که پرچم‌دار ال‌جی چه توانایی‌هایی را برای عرضه به کاربران در خود جای داده است. البته بایستی به این موضوع هم اشاره کنیم که ال‌جی به تازگی از گوشی V30S هم رونمایی کرده اما محصول جدید هم دارای تفاوت‌های بنیادین با V30 پلاس نیست.

طراحی و کیفیت ساخت

محصولات سری V ال‌جی همیشه خوش‌ساخت بوده‌اند و ال‌جی V30 پلاس نیز از این قاعده مستثنی نیست. این محصول با یک بدنه آلومینیومی و روکش شیشه‌ای در بخش پشتی و جلویی خود عرضه می‌شود. شیشه پشت دستگاه از نظر کیفیت و ظرافت به معنای واقعی کلمه عالی کار شده است.این شیشه بسیار نازک بوده و ممکن است در نگاه اول نتوان وجود یک لایه شیشه‌ای در پشت دستگاه را تشخیص داد. این شیشه از لایه حفاظتی گوریلا گلس نسخه ۵ استفاده می‌کند که موجب می‌شود تا ترس از خش افتادن آن به حداقل برسد.

وقتی به بدنه نگاه می‌کنیم، در زاویه دید جلو کمترین چیز اضافه‌ای وجود دارد که بتواند توجه ما را به خودش جلب کند. بخش جلویی ال‌جی V30 پلاس شامل یک نمایشگر است که تقریبا بیشتر این بُعد از دستگاه را پوشانده است. این نمایشگر توانسته تا بیش از ۸۰ درصد بدنه را پوشش دهد و در بالا و پایین آن نیز حاشیه‌های دستگاه با رنگی مشابه طراحی شده‌اند؛ این امر موجب می‌شود که چشمان شما نتواند تا حدفاصل بین نمایشگر و بخش‌های دیگر را تشخیص داده و درنتیجه حس یکپارچگی و بزرگ‌تر بودن بخش جلویی دستگاه به شما القا می‌شود.

در بالای صفحه‌نمایش هم خروجی صدا برای مکالمه و عدسی دوربین سلفی جا خوش کرده‌اند. به علت عدم وجود سه دکمه فیزیکی اندروید، قسمت پایینی ال‌جی V30 پلاس کاملا خالی است و این امر زیبایی بیش‌ازپیش به این مدل بخشیده است.

حالا به سراغ زاویه دید پشتی این مدل می‌رویم، در بخش پشتی دستگاه با حس و حالی دوگانه روبرو شدم که علت آن رنگ‌بندی ال‌جی V30 پلاس بود. مدل نقره‌ای رنگ این تلفن همراه با مدل مشکی رنگ آن در عمل تفاوتی ندارند ولی حس و حال بصری آن‌ها به‌شدت با هم متفاوت از کار درآمده است. در پشت دستگاه  تلاش فراوانی برای خلوت بودن طراحی به کار رفته که این امر موجب زیبایی این تلفن همراه شده و به آن کلاس خاصی داده است.

تقریبا همه امکاناتی که در پشت بدنه تعبیه شده‌اند، در یک‌سوم بالایی دستگاه  جا خوش کرده‌اند و دوسوم دیگر تنها با نام مدل و لوگوی ال‌جی پوشانده شده‌اند. در یک‌سوم بالا هم شاهد حضور سه قاب مختلف هستیم. نخستین قاب، دو عدسی دوربین را در خود جای داده و درست در کنار آن فلش و سنسورهای مربوط به دوربین در یک قاب عمودی کوچک قرار گرفته‌اند. در پایین دوربین هم حسگر اثرانگشت به شکل دایره‌ای طراحی شده است که برای راحتی بیشتر کاربر، یک حاشیه برجسته، دورتادور آن را پوشانده تا بتوان به‌راحتی موقعیت مکانی این حسگر را پیدا کرد.

به سراغ بررسی طراحی بخش‌های بالایی و پایینی دستگاه می‌رویم و می‌بینیم که در بالای بدنه، جک هدفون قرار گرفته است و علاوه بر آن‌هم دو نوار با رنگ متفاوت از بدنه به چشم می‌خورند که در حقیقت آنتن دریافت سیگنال در ال‌جی V30 پلاس به‌حساب می‌آیند. این طراحی در بخش پایینی متفاوت بوده و شاهد حضور همزمان  درگاه یواس‌بی تایپ C و بلندگوی استریوی این مدل هستیم.

در کناره سمت راست ال‌جی V30 پلاس هم تنها ورودی سیم‌کارت وجود دارد که البته  باز کردن آن با استفاده از پین مخصوص ممکن خواهد بود. در سمت چپ هم شاهد وجود دکمه‌های کنترل صدا هستیم. اگر دقت کرده باشید، دکمه مرسوم در دستگاه‌های اندرویدی بر روی ال‌جی V30 پلاس به چشم نمی‌خورد. کلید پاور از کناره‌های ال‌جی V30 پلاس (همچون اسلاف خویش) حذف شده است و به‌جای آن امکان دو بار ضربه زدن روی صفحه‌نمایش و یا استفاده از حسگر اثرانگشت به کاربر پیشنهاد می‌شود.حسگر اثرانگشت این مدل دارای قابلیت کلیک پذیری است و برای همین هم می‌توان از آن برای قفل کردن تلفن همراه استفاده نمود.

در مجموع می‌توان گفت که طراحی این دستگاه بسیار جذاب و زیباست ولی فاقد عناصر انقلابی و منحصربه‌فرد بوده که در این بخش از ال‌جی انتظار بیشتری می‌رود. این دستگاه با ۱۵۱.۷ میلی‌متر طول و ۷۵.۴ میلی‌متر عرض، ابعاد خوبی دارد و به‌راحتی در دست قرار می‌گیرد. ضخامت ال‌جی V30 پلاس هم ۷.۳۳ میلی‌متر است که در نوع خود این مدل را نازک و شکیل کرده است.

البته علت نازک به نظر رسیدن این تلفن همراه، بیشتر لبه‌های خمیده آن است که موجب ایجاد یک توهم بصری شده و ضخامت را کمتر از واقعیت نشان می‌دهد و باید آن را یک امتیاز مثبت برای سازندگان این تلفن همراه دانست.

وزن ال‌جی V30 پلاس هم تنها ۱۵۸ گرم است که با توجه به مشخصات سخت‌افزاری و بدنه آلومینیومی آن رسما رقمی معقول و  مناسب محسوب می‌گردد.

نمایشگر

وقتی بحث نمایشگر به میان می‌آید، محصولات ال‌جی همیشه یک استاندارد سطح بالا را داشته‌اند که موجب می‌شود تا کیفیت تصویر صفحه‌نمایش تلفن‌های این کمپانی، بسیار مطلوب باشد. نمایشگر ال‌جی V30 پلاس یکی از بهترین نمایشگرهای تاریخ ال‌جی (حتی می‌توان گفت برترین نمایشگر) به‌حساب می‌آید و کیفیتی تحسین‌برانگیز دارد.

این تلفن همراه هوشمند به یک نمایشگر ۶ اینچی مجهز بوده که از فناوری P-OLED بهره می‌گیرد. این نمایشگر در نوع خود کیفیت تصویر بسیار عالی و مناسبی دارد. نمایشگر یاد شده دارای قابلیت پشتیبانی از ۱۶ میلیون رنگ است و از نسبت تصویر ۱۸ به ۹ پیروی می‌کند. این امر به این معنی است که کیفیت نهایی این صفحه‌نمایش برابر با ۲۸۸۰ در ۱۴۴۰ پیکسل است. این کیفیت بالا بر روی ال‌جی V30 پلاس موجب شده تا نرخ تراکم ۵۳۷ پیکسل در هر اینچ به ثبت برسد.

از جمله ویژگی‌های جذاب ال‌جی V30 پلاس می‌توان به نمایشگر همیشه روشن آن اشاره کرد. این قابلیت شامل نمایش ساعت و تاریخ و یک نوار بالایی است. نوار یاد شده دارای قابلیت تنظیم برای نمایش یکی از سه حالت زیر است: نمایش وضعیت باتری، نمایش وضعیت پخش چندرسانه‌ای و منوی دسترسی سریع به قابلیت‌هایی مانند دوربین، وای‌فای، بلوتوث، چراغ‌قوه، نوت سریع و خروجی صدا. البته برای این‌که ویژگی‌های تعاملی به‌صورت تصادفی در جیب شما فعال  نشوند، درصورتی‌که چند ثانیه به آن‌ها کاری نداشته باشید، این منو به وضعیت نمایش باتری باز خواهد گشت.

در مجموع باید کیفیت نمایشگر ال‌جی V30 پلاس را بسیار عالی دانست. این نمایشگر می‌تواند از هر دو محور عمودی و افقی، زاویه دید ۱۷۸ درجه را به شما ارایه کند و به‌راحتی می‌توانید زیر نور طبیعی در محیط‌های باز نیز محتوای آن را مشاهده  نمایید. همچنین وجود یک لایه حفاظتی گوریلا گلس موجب شده است تا خیال کاربر از خش افتادن دستگاه در جیب و آسیب‌های جزیی راحت باشد. این لایه حفاظتی، از نوع گوریلا گلس ۵ است و کیفیت بسیار خوبی دارد ولی به‌شخصه پیشنهاد می‌کنم که همیشه از یک لایه اضافه برای حفاظت از نمایشگر خود بهره ببرید.

در پایان این گوشی را در کنار هواوی میت ۱۰ پرو که از نمایشگر OLED استفاده می‌کند، قرار دادیم تا از روبه‌رو و زاویه کناری بتوانید کیفیت این دو پرچم‌دار را با یکدیگر مقایسه کنید.

سخت‌افزار

وقتی که نقد یک پرچم‌دار را می‌نویسم، همیشه با رسیدن به بخش سخت‌افزار هیجان‌زده می‌شوم. با این حال در نوشتن این نقد باید این هیجان را کنترل کنم چون ال‌جی V30 پلاس یک محصول بسیار جدید نیست و چند ماهی از عرضه آن می‌گذرد. به همین دلیل هم از آخرین نسخه پردازنده‌های کوالکام یعنی اسنپ دراگون ۸۴۵ بر روی آن خبری نیست. با این حال توان پردازشی ال‌جی V30 پلاس توسط غولی دیگر به نام اسنپ دراگون ۸۳۵ تامین می‌گردد. این پردازنده نیازی به معرفی ندارد و بر روی محصولات مختلف در بازار حضور داشته است.

تراشه اسنپ دراگون ۸۳۵ از ۸ هسته پردازشی تشکیل شده است. چهار هسته از این میان دارای کلاک ۲.۴۵ گیگاهرتزی بوده و ۴ هسته دیگر روی فرکانس ۱.۹ گیگاهرتز کار می‌کنند. هر هشت هسته پردازشی از نوع Kryo هستند و در مجموع می‌توانند توان پردازشی عظیمی را برای ال‌جی V30 پلاس ایجاد کنند.

این تلفن همراه هوشمند به یک تراشه گرافیکی آدرنو ۵۴۰ هم مجهز است که موجب می‌شود تا بتوان بازی‌های کامپیوتری سنگینی مثل Middle earth Shadow of war را هم به‌صورت کاملا روان روی ال‌جی V30 پلاس اجرا کرد. البته به‌صورت طبیعی وقتی که پردازش بالای این بازی یا سایر بازی‌های سنگین بر روی این تلفن همراه اعمال می‌شود، شاهد داغ  شدن دستگاه خواهیم بود ولی داغ شدن ال‌جی V30 پلاس کاملا در حد طبیعی بوده و نه برای کاربر آزار دهنده خواهد بود و نه اینکه دستگاه را با مشکل روبرو خواهد ساخت.

در بنچ‌مارک‌های اعمال شده بر روی ال‌جی V30 پلاس هم شاهد قدرت‌نمایی این دستگاه هستیم. این دستگاه توانست تا در بنچ‌مارک‌هایی مانند Geekbench 4.1 نسخه تک‌هسته‌ای از محصولاتی مانند هواوی میت ۱۰، گلکسی نوت ۸ و سونی اکسپریا XZ1 بهتر عمل کند. با این حال وقتی نسخه چندهسته‌ای این بنچ‌مارک بر روی ال‌جی V30 پلاس اجرا شد، نتایج کسب شده به‌اندازه قبل درخشان نبودند و تمامی مدل‌های یاد شده امتیازهایی بالاتر از این دستگاه (البته با اخلاف  بسیار اندک) را کسب کردند.

با این وجود بنچ‌مارک AnTuTu بار دیگر قدرت‌نمایی ال‌جی V30 پلاس را در پی داشت و این دستگاه توانست از محصولاتی مانند گوگل پیکسل ۲ نسخه XL و گلکسی اس ۸پلاس و گلکسی نوت ۸ بهتر عمل کند. این نتایج نشان می‌دهد که معماری اسنپ دراگون ۸۳۵ بر روی ال‌جی V30 پلاس بسیار خوب انجام شده و توان پردازشی این مدل در سطح مطلوبی قرار دارد.

دیگر قابلیت‌های سخت‌افزاری این تلفن همراه را باید ۴ گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی دانست. البته یک نکته بسیار جذاب در این تلفن همراه وجود دارد که می‌تواند ال‌جی V30 پلاس را از بسیاری از محصولات موجود در بازار متمایز کند. شما می‌توانید با استفاده از درگاه سیم‌کارت دوم موجود بر روی ال‌جی V30 پلاس، حافظه‌ای ۲ ترابایتی را بر روی آن مورد استفاده قرار بدهید. حالا این‌که این حافظه را چطور پر می‌کنید خودش یک سوال بزرگ است ولی مشکل اصلی این است که باید پول یک تلفن همراه نسبتا قوی را برای خریداری یک کارت Micro SD با این حجم خرج کنید!

دوربین

دوربین ال‌جی V30 پلاس نمادی از یک دوربین دوگانه با کیفیت است. این دوربین از دو عدسی ۱۶ و ۱۳ مگاپیکسلی تشکیل شده که کیفیت خروجی بسیار خیره‌کننده‌ای را به همراه می‌آورند. حسگر ۱۶ مگاپیکسلی دارای قابلیت‌های بسیار جذابی است و از پایدارسازی سه محوره دیجیتالی تصویر بهره می‌برد. این عدسی ۱ میکرومتری با لنز f1.6 خود می‌تواند به‌تنهایی هم کیفیت تصویر بسیار خوبی را به ثبت برساند؛ حال کافی است در نظر داشته باشید که عدسی دوم با دریچه دیافراگم f1.9 بوده و  ترکیب این دو می‌تواند یک دوربین دوگانه رویایی را برای کاربران به ارمغان بیاورد. البته عدسی دوم فاقد قابلیت پایدارسازی دیجیتالی تصویر است ولی با اشتراک قابلیت عدسی اول با آن می‌توان از تصویربرداری و فیلم‌برداری بسیار پایداری بر روی ال‌جی V30 پلاس بهره‌مند شد.

همچنین قابلیت تمرکز خودکار با شناسایی فاز یا PDAF موجود بر روی این دوربین هم بسیار کارآمد است و به‌راحتی به کمک آن می‌توان تصویر را با تمرکز مناسب روی سوژه به ثبت رساند و دیگر نیازی نیست که منتظر شفاف شدن تصویر بمانید. قابلیت‌های نرم‌افزاری خاصی مانند تشخیص چهره، تصویربرداری پانوراما و فیلم‌برداری HDR هم بر روی این دوربین موجود هستند که البته با توجه به مرسوم بودن این قابلیت‌ها، نبودن آن‌ها بر روی ال‌جی V30 پلاس می‌توانست سوال برانگیز باشد.

در ادامه نمونه تصاویری که با دوربین گوشی ثبت کرده‌ایم را مشاهده می‌کنید.

کیفیت فیلم‌برداری دوربین ال‌جی V30 پلاس نیز در سه وضعیت مختلف قابل دسترسی خواهد بود. کاربران می‌توانید فیلم‌برداری با وضوح ۲۱۶۰p را با نرخ فریم ۳۰ ثانیه تجربه کنند و درصورتی‌که می‌خواهند نرخ فریم آن‌ها برابر با ۶۰ فریم بر ثانیه باشد، باید به کیفیت ۱۰۸۰p قناعت نمایند. البته در این کیفیت هم می‌توان نرخ ۳۰ فریم بر ثانیه را انتخاب کرد. سومین وضعیت فیلم‌برداری نیز بالاترین نرخ فریم را دارد و شامل فیلم‌برداری ۷۲۰p بر روی سرعت ۱۲۰ فریم بر ثانیه است.

ال‌جی V30 پلاس در زمان فیلم‌برداری به ثبت صدا با کیفیت ۲۴ بیت می‌پردازد و صدای فیلم‌ها بر روی فرکانس ۱۹۲ کیلوهرتز بر روی دستگاه ذخیره می‌شوند. این امر موجب می‌گردد که کیفیت نهایی تصاویر فیلم‌برداری شده، هم از نظر بصری و هم از نظر صوتی بسیار خوب از کار دربیاید. در مجموع باید گفت که کیفیت دوربین اصلی این تلفن همراه، کاملا ایده‌آل است.

دوربین سلفی هم مجهز به یک سنسور ۵ مگاپیکسلی است که با توجه به ۱.۱۲ میکرومتری بودن پیکسل‌های آن و توجه به دریچه دیافراگم f2.2، کیفیت تصاویر سلفی ال‌جی V30 پلاس هم خوب است. البته این کیفیت به‌هیچ‌عنوان با دوربین اصلی قابل قیاس نیست ولی باز هم کیفیت این دوربین دوم، قابل قبول به‌حساب می‌آید.

رابط کاربری

رابط کاربری ال‌جی V30 پلاس یکی از بهترین تجربه‌های من با یک رابط کاربری بود. کسانی که مدل‌های قبلی سری V را در اختیار داشته‌اند، می‌توانند درک کنند که چرا کار کردن با رابط کاربری ال‌جی V30 پلاس، آسان و دل‌چسب خواهد بود. نخستین چیزی که در این رابط کاربری باید به آن عادت کنید، استفاده از کلیدهای ناوبری اصلی اندروید به‌صورت لمسی و کشویی است. این کلیدها به‌صورت خودکار از روی صفحه حذف می‌شوند و باید با بالا کشیدن بخش پایینی دستگاه، این کلیدها را دوباره به‌صورت موقت روی نمایشگر بیاورید.

رابط کاربری فاقد منوی دسترسی به همه نرم‌افزارها به‌صورت مجزاست (اپ دراور) و اپلیکیشن‌های شما می‌تواند در چند صفحه مختلف بر روی صفحه اصلی ظاهر شود. البته قابلیت مدیریت پوشه‌ها برای خلوت کردن نمایشگر نیز در اختیارتان قرار دارد. با نگه‌داشتن انگشت بر روی هر یک از آیکون‌های روی نمایشگر، یک فهرست از کارهایی که می‌توانید با آن‌ها بکنید، در اختیار خواهید داشت که این فهرست برای هر آیکون بر اساس قابلیت‌های مخصوص به همان برنامه تعریف شده است.

برای مثال وقتی روی گالری تصاویر این کار را اعمال می‌کنید، می‌توانید گزینه‌های دسترسی سریع به آخرین تصویر و آخرین فیلم‌های برداشت شده با دوربین را داشته باشید. این رابط کاربری بر روی اندروید نوقا اجرا شده است و پایداری نسبتا خوبی هم دارد. به‌این‌ترتیب باید گفت که ال‌جی V30 پلاس در این بخش هم وضعیت مناسبی داشت و توانست تا نظر مساعد من را به خودش جلب کند.

چندرسانه‌ای

داشتن یک تلفن همراه با قابلیت‌های صوتی نیرومند، برای بسیاری از کاربران جذاب و بسیار هیجان‌انگیز به‌حساب می‌آید. اگر شما هم در این رده قرار دارید، ال‌جی V30 پلاس می‌تواند یک گزینه عالی برای‌تان باشد. این تلفن همراه دارای یک بلندگوی بسیار خوب است که پیش‌ از این در یک مقاله به این بلندگو و استانداردهای بنگ اند اولافسن موجود به‌صورت مفصل پرداخته‌ایم.

هدفون موجود در جعبه ال‌جی V30 پلاس هم بسیار با کیفیت است و برای اطلاعات بیشتر درباره آن مجددا مجبوریم شما را به مقاله یاد شدهدر پاراگراف قبلی ارجاع بدهیم. قابلیت‌های چندرسانه‌ای این تلفن همراه در حد بسیار مناسبی قرار دارند و موجب شده‌اند که ال‌جی V30 پلاس از این نظر یکی از بهترین‌های بازار باشد.

کیفیت تماس‌های صوتی با ال‌جی V30 پلاس هم در سطح بسیار مناسبی قرار داشت در تماس‌های انجام شده، دو وضعیت تماس با کمک هدفون داخل جعبه و تماس با بلندگوی داخلی دستگاه مد نظر قرار گرفت. نتیجه به دست آمده در هر دو بخش بسیار مناسب بود ولی وقتی که از هدفون مخصوص این دستگاه برای تماس استفاده کنیم، ال‌جی V30 پلاس در میان بهترین تجربه‌های شما قرار خواهد گرفت. این هدفون با قابلیت کاهش صداهای اضافه محیطی موجب می‌شود که کیفیت مکالمه خوبی را تجربه کنید و حتی در محیط‌های شلوغ هم با کمترین مشکل در تماس صوتی روبرو شوید.

وقتی که تماس را بر روی وضعیت پخش از بلندگو قرار می‌دهیم، کیفیت صدا به خاطر بلندگوی خوب این دستگاه در حد مطلوبی قرار دارد تا بتوان در این زمینه امتیاز بسیار خوبی را برای ال‌جی V30 پلاس در نظر گرفت.

سایر قابلیت‌ها

ال‌جی V30 پلاس به یک حسگر اثرانگشت با قابلیت کلیک پذیری مجهز است. این قابلیت موجب می‌شود تا بتوان روشن و خاموش شدن نمایشگر را با این حسگر کنترل نمود. علاوه بر این هم قابلیت‌هایی مانند مقاومت در برابر آب و گرد و غبار می‌تواند شما را در استفاده از ال‌جی V30 پلاس آسوده‌خاطر سازند. شایان‌ذکر است که این تلفن همراه برای مدت زمان ۳۰ دقیقه در عمق یک و نیم متری آب دوام می‌آورد.

دیگر قابلیت‌های ال‌جی V30 پلاس را می‌توان استاندارد IP68، شتاب سنج، درگاه ارتباطی NFC، قطب نمای دیجیتالی و چندین و چند مورد دیگر دانست. همچنین شارژ بی‌سیم این تلفن همراه هم نشان می‌دهد که ال‌جی قصد ندارد چیزی برای پرچم‌دار خودش کم بگذارد.

باتری

باتری نصب‌شده روی ال‌جی V30 پلاس، یک نمونه  لیتیوم پلیمری با ظرفیت ۳ هزار و ۳۰۰ آمپرساعت است. در زمان کار کردن متوسطی مانند وب گردی شاهد عملکرد ۹ ساعت و نیمه ال‌جی V30 پلاس بودیم که رقم چندان خیره‌کننده‌ای نیست. با این حال با کاهش نور پس‌زمینه نمایشگر می‌توانید این رقم را بهبود بدهید. پخش ویدیویی بر روی ال‌جی V30 پلاس هم برای مدت‌زمانی بیش از ۱۴ساعت ادامه داشت. در مجموع باید باتری این مدل را مطلوب بدانیم و کاربران معمولی می‌توانند حداقل به‌صورت یک روز کامل را با یک‌بار شارژ این تلفن همراه سپری کنند.

همچنین شارژ سریع نسخه ۳.۰ بر روی ال‌جی V30 پلاس تعبیه شده است که به کمک آن امکان شارژ باتری از ۰ به ۵۰ درصد در اندکی بیش از نیم ساعت وجود دارد.

کلام آخر

در انتها باید بگویم که درست است ال‌جی V30 پلاس اندکی دیر وارد بازار ایران شده ولی در عمل یک تلفن همراه بسیار نیرومند و خوب است که کاربران سخت پسند را هم راضی می‌کند. یکی از مشکلات اصلی در راه خرید این مدل، قیمت بالایش است که با توجه به سخت‌افزار و کیفیت ساخت و خدمات موجود بر روی ال‌جی V30 پلاس، برای کاربران زیادی قابل پذیرش است. اگر دوست دارید از موسیقی لذت ببرید و تماس‌های صوتی با کیفیت را تجربه کنید، ال‌جی V30 پلاس یک گزینه ایده‌آل برای شماست، تلفنی که معایب آن انگشت‌شمار بوده و دارای مزایای بسیار زیادی است.