دستیار صوتی اپل، سیری مدتی می شود که از رقیبان خود، الکسا و گوگل اسیستنت جا مانده است. در اوایل ماه تعدادی از کارمندان سابق اپل گفتند که پس از مرگ استیو جابز، چشم انداز این شرکت برای آینده سیری از بین رفت. به طرز عجیبی، جابز در تاریخ ۵ اکتبر ۲۰۱۱ درگذشت، این اتفاق یک روز پس از معرفی اولین گوشی آیفون با دستیار صوتی سیری بود. گوشی ای که آن روز معرفی شد آیفون ۴s بود و سیری در طول این سال پیشرفت کرد، اما با معرفی هوم پاد اپل، مشخص شد که این دستیار به اندازه الکسا و گوگل اسیستنت هوشمند نیست.
اینطور که به نظر میرسد اپل از عقب ماندن سیری از رقبا آگاه است. موسسه Thinknum که بر وضعیت استخدام شرکت ها نظارت دارد؛ نشان داده است که آمار اپل در استخدام مشاغل مرتبط با دستیار هوشمندش بالا رفته است. در گزارش روز ۳۰ مارس مشخص شده که در ۱۶۱ شغل نام سیری ذکر شده است. در طول یک ماه کارمندان این بخش ۲۴ درصد افزایش پیدا می کنند و در مقایسه با سال قبل این میزان ۹۶ درصد است. از مجموع ۱۶۱ شغل، اپل به دنبال ۱۵۴ “مهندس نرم افزار” است که ۵ شغل با عنوان ” مهندس نرم افزار – سیری” و ۳ شغل با عنوان ” مهندس iOS – سیری” نیز در این لیست وجود دارد. در دیگر موقعیت های شغلی هم به مهندس زیرساخت، مهندس یادگیری ماشین و مهندس NLP نیاز است.
گوگل اسیستنت قادر به انجام بیش از ۱ میلیون کار است و الکسا بیش از ۲۵۰۰۰ مهارت دارد، اما به نظر میرسد سیری تنها می تواند کارهای ساده را به درستی انجام دهد. علاوه بر این سیری در انتقال اطلاعات به کاربران نیز مشکل دارد. در مطالعه اخیر مشخص شده که رقابت با دستیار گوگل، الکسا، کورتانا و سیری برای برطرف کردن خواسته کاربران در ۵ دسته، سیری تنها در سه دسته می تواند نیازهای آنها را برطرف کند. بدیهی است که اپل معتقد است دستیار هوشمند آتها برای افزایش کارایی نیاز به برنامه ریزی مجدد دارد، در همین حال سیری برای رقابت با الکسا و گوگل اسیستنت نیاز دارد تا میزان IQ و توانایی کلامی بسیار بالاتری در مقایسه با الان داشته باشد.