می دانیم دوربین سه گانه هوآوی پی ۲۰ پرو امتیاز ۱۰۹ را از DxO دریافت کرد و این یعنی یک رقیب که هر شخصی آن را داشته باشد دوست دارد تا با بهترین دستگاه هایی که میشناسد، مقایسه کند! اجازه بدهید برای شروع مقایسه دوربین هوآوی پی ۲۰ پرو با آیفون X را داشته باشیم!
کنفرانس گوگل بود که ساندار پیچای، مدیر اجرایی گوگل عنوان کرد کیفیت ثبت تصاویر ما در حال حاضر بیش از ۹۰٪ (حدودا می نویسم، درصد دقیق خاطرم نیست) آن چیزی را که می بینیم ثبت می کنیم و از این به بعد پیشرفت ها به مقدار بسیار کم خواهند بود که بیشتر تفاوت را می توان در عکاسی یا فیلم برداری در شرایط نوری خاص شاهد بود. این صحبت کاملا درست است و نمی توان انتظار داشت که موبایل های جدید “معجزه” کنند، نه!
همانطور که در این تست دیدید، دوربین هوآوی پی ۲۰ پرو آنقدرها هم که انتظار داشتیم بی نظیر نیست اما از یاد نبرید شاید در تصاویر روز کمی گستره دینامیکی بهتری در آیفون X داشته باشید ولی تصویر هوآوی پی ۲۰ پرو رزلوشن ۴۰ مگاپیکسل دارد، این یعنی تا آن جا که دوست دارید زوم کنید و افت کیفیتی وجود ندارد. همچنین در ثبت تصاویر پرتره شاید تصویر آیفون X جذاب تر (نه واقعی تر) باشد اما هوآوی پی ۲۰ پرو امکان ۳ برابر زوم اپتیکال را به شما می دهد و البته بدون بدون استفاده از لنز تله می تواند تصویر پرتره بگیرد!
در عکاسی شرایط نوری ضعیف قطعا عملکرد دوربین هوآوی پی ۲۰ پرو بهتر بود اما چقدر؟ آنقدری که ریچارد وو روی سن می گفت و نشان می داد؟ قطعا خیر! البته برای من سوال شد در تست عکاسی تاریکی مطلق، چرا ISO 102400 هوآوی پی ۲۰ پرو را ندیدیم! عکاسی ۱۰ مگاپیکسلی هوآوی پی ۲۰ پرو که با ادغام ۴ پیکسل در یک پیکسل انجام می شود می تواند در شرایط نوری ضعیف خیلی مفید باشد.
در فیلم برداری اما لرزشگیر هوآوی پی ۲۰ پرو در رزلوشن ۴K واقعا خوب نبود اما در رزلوشن FHD مناسب بود. زوم اپتیکال در رزلوشن ۴K هوآوی پی ۲۰ پرو وجود ندارد و در نهایت باید گفت که گستره دینامیکی آیفون X به شکل قابل لمسی بیشتر بود. به درخت های کاج در صحنه ساختمان توجه کنید. دوربین سلفی هوآوی پی ۲۰ پرو با رزلوشن ۲۴ مگاپیکسلی به صورت کلی عملکرد بهتری داشت و ما خروجی آن را در شرایط نوری ضعیف و قوی بیشتر می پسندیم.